DESCARGAR DESCOBRIR LA FIBROMALGIA – ANTONIETA CASTELLS

By 18 mayo, 2017

DESCOBRIR LA FIBROMALGIA

 ANTONIETA CASTELLSDescobrir la fibromiàlgia permet conèixer la malaltia des del punt de vista mèdic d’una manera objectiva, lluny de tòpics o informacions errònies, a la vegada que la identifica. També diferencia què cal fer i què no s’ha de fer, tant en l’àmbit sanitari com en el social, laboral o jurídic, davant d’un cas de fibromiàlgia. Així mateix, estableix un seguit de reflexions, conceptes o certeses basats en experiències personals i alhora en valors universals. Aquesta malaltia afecta aproximadament el 3% de la població i el nombre de casos diagnosticats creix dia a dia. Escrit d’una manera planera, intel·ligent i amb molta sensibilitat, aquest llibre és interessant també per a familiars i amics de les persones afectades per altres malalties cròniques i, a més, per a un gran nombre de professionals de la sanitat.


Autor: ANTONIETA CASTELLS
Nº de páginas: 158
Formato: PDF
Tamaño: 19.89 Mb

Otros libros

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *