DESCARGAR MANUAL DE EMBRIOLOGIA Y ANATOMIA GENERAL – V. SMITH AGREDA, E. FERRES TORRES, M. MONTESINOS CASTRO-GIRONA

By 19 junio, 2017

MANUAL DE EMBRIOLOGIA Y ANATOMIA GENERAL

Víctor Smith Agreda Elvira Ferrés Manuel Fernández Montesinos Aquest estudi, dirigit als estudiants de les diferents carreres universitàries de les ciències de la salut, aporta els conceptes fonamentals de l’organització morfoestructural de l’ésser humà, amb el seu caràcter funcional i dialogal com a base a partir de la qual es podran modificar segons les necessitats pràctiques i d’acord amb les troballes científiques més modernes.


Autor: V. SMITH AGREDA, E. FERRES TORRES, M. MONTESINOS CASTRO-GIRONA
Nº de páginas: 947
Formato: PDF
Tamaño: 25.55 Mb

Otros libros

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *